Pekińskie nadzienie do pierogów z wieprzowiną i kapustą

Pekińskie nadzienie do pierogów z wieprzowiną i kapustą
Pekin w stylu wieprzowiny i kapusty pierogi nadzienie może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tłustej mielonej wieprzowiny, olej sezamowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Podstawowe nadzienie do pierogów wieprzowych, Rampa i nadzienie do pierogów wieprzowych, oraz Nadzienie do pierogów wieprzowych i Szczypiorkowych.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn