Pekan-parmezan pieczone filety z tilapii mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 445 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka pietruszki, parmezan, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Filety Z Tilapii Z Lekkim Francuskim Sosem Cebulowym, Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając bulionu i wody i dodając brokuły do płynu do gotowania przez ostatnie 5 minut. czasu gotowania ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Bulion
Woda
Ryż
3
W międzyczasie połącz orzechy, ser, pietruszkę, 2 łyżki. sok z cytryny i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pietruszka-nać
Ser
Orzechy
Olej Do Smażenia
4
Umieść rybę w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia; rozprowadzić mieszaniną orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Skropić pozostałym sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
6
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.