Pekan-Mocha Bezy

Pekan-Mocha Bezy
Bezy z orzechów pekan-Mocha mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 108 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Mieszanka orzechów pekan, gruba sól koszerna, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj mint mocha bezy, Bezy Nadziewane Kremem Mocha, oraz Bezy Mocha Z Kremem Whiskey Jameson, Sosem Czekoladowym I dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem. Naciśnij brązowy cukier i kakao w proszku przez sito do małej miski, aby usunąć grudki; ubijać, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka, grubą sól i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce, aż zaczną tworzyć się bardzo miękkie szczyty. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawać cukier, a następnie espresso w proszku; ubijać do uzyskania średnich szczytów. Ubij w brązowej mieszance cukru łyżką stołowąp. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie bardzo sztywna i błyszcząca, 2 do 3 minut. Wchodzisz w posiekane pekan i chipsy czekoladowe, w razie potrzeby. Upuść mieszaninę za pomocą zaokrąglonych łyżek stołowych na przygotowany arkusz, w odstępie około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem TatarskiKrem Tatarski
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 pekan na pół na każdej bezie, naciskając bardzo lekko, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Piec bezy do wyschnięcia, ale nadal lekko miękkie po naciśnięciu palcem, około 25 minut. Wyłącz piekarnik. Schłodzić bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami, aż będą ostre, około 1 1/2 godziny. DO AHEAD: bezy mogą być wykonane do 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn