Pekan-Mocha Bezy
Bezy z orzechów pekan-Mocha mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 108 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Mieszanka orzechów pekan, gruba sól koszerna, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj mint mocha bezy, Bezy Nadziewane Kremem Mocha, oraz Bezy Mocha Z Kremem Whiskey Jameson, Sosem Czekoladowym I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Linia ciężka duża blacha do pieczenia z pergaminem. Naciśnij brązowy cukier i kakao w proszku przez sito do małej miski, aby usunąć grudki; ubijać, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka, grubą sól i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce, aż zaczną tworzyć się bardzo miękkie szczyty. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawać cukier, a następnie espresso w proszku; ubijać do uzyskania średnich szczytów. Ubij w brązowej mieszance cukru łyżką stołowąp. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie bardzo sztywna i błyszcząca, 2 do 3 minut. Wchodzisz w posiekane pekan i chipsy czekoladowe, w razie potrzeby. Upuść mieszaninę za pomocą zaokrąglonych łyżek stołowych na przygotowany arkusz, w odstępie około 1 cala od siebie.
Umieść 1 pekan na pół na każdej bezie, naciskając bardzo lekko, aby przylegać.
Piec bezy do wyschnięcia, ale nadal lekko miękkie po naciśnięciu palcem, około 25 minut. Wyłącz piekarnik. Schłodzić bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami, aż będą ostre, około 1 1/2 godziny. DO AHEAD: bezy mogą być wykonane do 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.