Pecan Snack

Pecan Snack
Przekąska z orzechów pekan może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 109G tłuszczu, oraz w sumie 1245 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.86 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką białko jaja, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Klon-Pekan Snack Mix, Ciasteczka Owsiano-Orzechowe, oraz Pecan - Czekoladowy Tort Przekąskowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubij białko z wodą, aż będzie spienione. Wymieszać z orzechami pekan i wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Połącz cukier, cynamon i sól i wymieszaj z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
SólSól
4
Rozłóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia28
Magazyn