Pecan Pumpkin Pie
Pecan Pumpkin Pie to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, jajka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calową okrągłą (1/8 cala grubości), a następnie dopasuj do 9-calowej szklanej lub metalowej płytki ciasta. Przyciąć krawędź, pozostawiając 1/2-calowy zwis, a następnie złożyć zwis pod i ozdobnie zacisnąć krawędź. Nakłuć widelcem dno i bok skorupy, a następnie schłodzić skorupę przez 30 minut.
Podczas gdy shell dreszcze, umieścić piekarnik stojak w pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 191°.
Wyłożyć skorupę folią i wypełnić masami ciasta, następnie piec, aż ciasto będzie ustawione i blado złociste na obrzeżu, około 20 minut. Ostrożnie usunąć folię i ciężary i piec powłoki do bladego złota na całym, 6 do 10 minut więcej. Chłodny na stojaku.
W misce wymieszać dynię, brązowy cukier, jajko, śmietanę, cynamon, gałkę muszkatołową i szczyptę soli na gładką masę.
W misce wymieszać syrop kukurydziany, brązowy cukier, jajka, masło, wanilię, skórkę, sok z cytryny i sól, a następnie wymieszać z orzechami pekan.
Rozprowadź mieszaninę dyni równomiernie w skorupce, a następnie ostrożnie łyżkę mieszaniny orzechów pekan.
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty i nadzienie jest dmuchany, o 35 protokół. (Środek nadal będzie lekko chwiejny; wypełnienie ustawi się, gdy ostygnie.) Całkowicie schłodzić na stojaku.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Ciasto można piec 4 godziny wcześniej i przechowywać bez osłony w chłodnej temperaturze pokojowej. Ciasto można również upiec 1 dzień wcześniej i schłodzić, luźno przykryć folią. Podgrzać w nagrzanym piekarniku 177°, aż skorupa będzie chrupiąca, o 15 protokół.