Pecan-Crusted Rack of Lamb
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Pekan-Crusted Rack z jagnięciny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 890 kalorii, 85g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 17,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Stelaż z jagnięciną, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na mięsistej części stojaków jagnięcych; odstawić.
Pekan proces w robocie kuchennym aż do zmielenia.
Połącz pekan, 1/4 łyżeczki soli, pieprzu, masła i 1 łyżkę soku z cytryny. Pat pecan mieszaniny na musztardą pokryte jagnięciny.
Pieczenie umieścić na stojaku w patelni do pieczenia, tłuszczu bok na zewnątrz i żeberka przeciśnięte. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że nie dotyka kości. Piecz w temperaturze 425 przez 35 do 40 minut lub aż termometr zarejestruje 150 (średnio Rzadki). (Pieczenie po 25 minutach luźno przykryć folią, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.)
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Lamb know-how: kiedy przygotowujesz stojaki z jagnięciny, niech rzeźnik zrobić niektóre z pracy dla ciebie. Poproś go, aby Francuskie kości podbródkowe (usunąć tłuszcz i chrząstkę) i przyciąć tłuszcz czapki, pozostawiając tylko delikatne mięso oka i powodując piękną prezentację entre.