Pecan Crusted Chocolate Truffle Pie

Pecan Crusted Chocolate Truffle Pie
Pecan Crusted Chocolate Truffle Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żółtka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, oraz Polędwiczki wołowe z borowikami w sosie z masła truflowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać pekany, 1/3 szklanki cukru, 1/4 szklanki masła i miniaturowe czekoladowe chipsy. Naciśnij na dole iw górę po bokach 9 calowy talerz ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W metalowej misce ustawionej na patelni gotującej się wody, połączyć 1 1/3 szklanki czekolady i 1/2 szklanki masła. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
W osobnej misce ubij żółtka z 1/4 szklanki cukru, aż staną się grube i blade za pomocą miksera elektrycznego, co najmniej 3 minuty. Wymieszać z roztopioną czekoladą i odstawić na patelnię gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
7
Trzepaczka stale, aż gęsta, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlać do schłodzonej skorupy i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
W małym rondelku rozgrzać śmietanę. Gdy się ogrzeje, wymieszaj pozostałe kawałki czekolady, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia i wymieszać z brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
11
Polać nadzieniem truflowym. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aby ustawić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn