Pecan Crusted Chocolate Truffle Pie
Pecan Crusted Chocolate Truffle Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żółtka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, oraz Polędwiczki wołowe z borowikami w sosie z masła truflowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszać pekany, 1/3 szklanki cukru, 1/4 szklanki masła i miniaturowe czekoladowe chipsy. Naciśnij na dole iw górę po bokach 9 calowy talerz ciasto.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Całkowicie fajne.
W metalowej misce ustawionej na patelni gotującej się wody, połączyć 1 1/3 szklanki czekolady i 1/2 szklanki masła. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
W osobnej misce ubij żółtka z 1/4 szklanki cukru, aż staną się grube i blade za pomocą miksera elektrycznego, co najmniej 3 minuty. Wymieszać z roztopioną czekoladą i odstawić na patelnię gotującej się wody.
Trzepaczka stale, aż gęsta, 3 do 4 minut.
Wlać do schłodzonej skorupy i wygładzić wierzch.
W małym rondelku rozgrzać śmietanę. Gdy się ogrzeje, wymieszaj pozostałe kawałki czekolady, aż się stopią.
Zdjąć z ognia i wymieszać z brandy.
Polać nadzieniem truflowym. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aby ustawić przed podaniem.