Peanutty Budyń Czekoladowy
Peanutty czekoladowy Pudding trwa około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 8G tłuszczu i w sumie 198 kalorii. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła orzechowego, bitej polewy, mieszanki budyniu czekoladowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peanutty Czekoladowe Cukierki Ciasteczka, Peanutty Chocolate Banan Smoothies, oraz Peanutty Chocolate Chip Banana Bread.
Instrukcje
W dużej misce ubij mleko i pudding przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Ubij masło orzechowe, aż będzie gładkie. Łyżka do dań deserowych. W razie potrzeby posyp bitą polewą.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Budyń czekoladowy naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "