Peanut Butter Pie I
Peanut Butter Pie i requires around 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, masło, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Połączyć 1 1/4 szklanki okruchy cookie, 1/4 szklanki cukru, i 1/4 szklanki masła lub margaryny; naciśnij na 9 calowy talerz pie.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut. Super.
W misce, beat twarożek, masło orzechowe, cukier, masło, i wanilia, aż będzie gładka. Ubij śmietanę i złóż do mieszanki masła orzechowego.
Delikatnie łyżką wypełniając skorupę.
Udekoruj ciasto czekoladą lub okruchami ciastek w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.