Peanut Butter Mousse Pie
Peanut Butter Mousse Pie wymaga mniej więcej 7 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ciężką śmietanę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce.
Instrukcje
Schłodzić miskę w lodówce lub zamrażarce przez co najmniej 20 minut.
W osobnej misce wymieszać serek śmietankowy, masło orzechowe i cukier cukierniczy.
Dodać około połowy lekkiego kremu; bić na niskiej prędkości z mikserem elektrycznym, stopniowo zwiększając prędkość do wysokiej, aż mieszanina jest gładka i gęsta. Zeskrobać boki miski gumową szpatułką.
Dodaj pozostałą lekką śmietanę, uderzając na niskim poziomie; stopniowo zwiększaj do wysokiego, aż do dobrze wymieszanego.
Ubij śmietanę w schłodzonej misce na dużej prędkości za pomocą elektrycznego miksera, aż minie miękkie szczyty, ale nie sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę prosto do góry: ciężki krem utrzyma swój kształt, ale nie utworzy ostrych szczytów. Delikatnie złożyć do mieszanki masła orzechowego. Ciasto będzie wirowało smugami bieli ze śmietany i brązu z masła orzechowego.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki. Zamrozić odkryte przez 1 godzinę. Przykryć szczelnie folią i zamrozić, aż zestaw, 6 godzin.