Grillowane ogony homara Maine duszone w masle Cascabel Chili

Grillowane ogony homara Maine duszone w masle Cascabel Chili
Grillowane ogony homara Maine duszone w Cascabel masło Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 11,58 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ogonów homara maine, cascabel chili w proszku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane ogony homara Maine z masłem Miso, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Grillowane ogony homara z wędzonym masłem paprykowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać proszek kaskadowy i ancho i gotować przez 1 minutę, ostudzić. Zmiksować cebulę na zmiękczone masło, dodać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Umieścić w misce i przechowywać w lodówce, aż firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Ogony homara posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogony HomaraOgony Homara
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Umieścić mięso stronie dół i grill 3 do 4 minut z każdej strony lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Zdjąć z ognia i natychmiast przykryć masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine de Chantemerle Chablis. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn