Peanut Butter Marshmallow Squares

Peanut Butter Marshmallow Squares
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać masło orzechowe Marshmallow kwadraty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 15 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pianki, chipsy karmelowe, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Peanut Butter Marshmallow Squares, Czekolada Masło Orzechowe Placki Marshmallow, oraz Solone czekoladowo-orzechowe placki Marshmallow.

Instrukcje

1
W dolnym garnku podwójnego kotła dodaj wodę do połowy i zagotuj. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu. W górnej części podwójnego kotła, masło ciepła, chipsy butterscotch, i masło orzechowe, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszać w kokosie, orzechach włoskich,i pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
4
Wlać mieszaninę w maśle. Przechowywać w lodówce i pokroić w kwadraty. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn