Peanut Butter-Chocolate Chip Pie
Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 10g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 93 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 96 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zmielony cynamon, cukier cukierniczy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby skorupa: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz wszystkie składniki skórki w średniej misce, mieszając do zwilżenia. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i po bokach 9-calowej patelni do ciasta.
Piec przez 10 minut. Odstawić do cool.To wykonaj wypełnienie
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić serek, masło orzechowe, cukier cukierniczy, i wanilia, aż combined.In oddzielną miskę, użyj miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki do ubijania śmietany, aż utworzą się miękkie szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę do masy z twarogiem. Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Wlać nadzienie do upieczonej Skórki. Przechowywać w lodówce przez około 4 godzin, lub do zestawu, przed podaniem. Przechowywać ciasto w lodówce.