Peanut Butter Blondies
Peanut Butter Blondies to Wegetariańskie przyprawa. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 268 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, jajka, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Egg Blondies, Masło Orzechowe M & M Blondies, oraz Peanut Butter Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z mikserem elektrycznym, ubić masło i masło orzechowe, aż puszyste.
Dodaj cukier i jasnobrązowy cukier i ubijaj, aż się połączą.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Dodać wanilię i wymieszać na gładką masę. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Stopniowo dodawać suche składniki do mieszanki masła orzechowego, ubijając po każdym dodaniu, aż do uzyskania gładkiego ciasta.
Rozprowadzić ciasto w 8-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania i posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Piec w 350, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta(3035 minut). Blondi ostudzić na drucianym stelażu przez 15 minut, następnie pokroić w 12 prostokątów i podawać. (Blondies będzie przechowywać przez 3 do 4 dni w hermetycznym pojemniku.)