Peanut Butter and Jelly Pinwheels
Need a przyprawa bezmleczna i wegetariańska? Masło orzechowe i galaretki Pinwheels może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, konfitury z malin smucker ' s®, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz smak masła CRISCO skracanie, JIF kremowe masło orzechowe, cukier granulowany i brązowy cukier w dużej misce. Beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż dobrze wymieszane.
Ubić w jajkach i wanilii.
Połączyć mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Dodawać stopniowo do kremowanej mieszaniny z małą prędkością. Beat aż dobrze wymieszane.
Wytnij papier pergaminowy do linii 17 X 11 cali patelni. Docisnąć ciasto do krawędzi papieru.
Rozprowadzić bez pestek dżemem z czerwonych malin SMUCKER w granicach 1/2 cala krawędzi.
Podnieś długą stronę papieru. Ciasto poluzować łopatką.
Roll dough up jelly-roll fashion. Seal seam.
Posypać orzechami na papierze.
Rozwałkuj ciasto na orzechach. Naciśnij na dodatkowe nakrętki. Owiń w folię.
Umieścić w plastikowej torbie. Przechowywać w lodówce przez noc.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Spray blachy do pieczenia z CRISCO nie trzymać gotowania sprayu. Rozpakuj ciasto.
Pokroić w plastry 1/2 cala.
Umieść plasterki 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 10 do 12 minut lub do zestawu. Schłodzić około 5 minut na blasze do pieczenia przed wyjęciem do regału chłodzącego.