Peanut Butter and Jelly Cake Bites
Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Mieszanka masła, galaretka winogronowa, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Peanut Butter & Jelly Bites, Gluten Free Peanut Butter & Jelly Brownie Bites, oraz Peanut Butter' N ' Jelly Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować tylko 2 patelnie (13x9 cali)ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelniach.
Piec 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodzić całkowicie w patelniach na regałach chłodzących. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować.
Umieść stojak chłodzący do góry nogami nad każdą patelnią; obróć stojaki i patelnie.
Umieść 1 ciasto na powierzchni roboczej lub deski do krojenia; rozprowadź galaretkę winogronową na cieście do 1/2 cala krawędzi. Wierzch z pozostałym ciastem.
W średniej misce, beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając na małej prędkości aż do wymieszania. Bij z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Rozłóż lukier na torcie. Przechowywać w lodówce, aż lukier twardnieje, o 1 godzinę. Gorącym nożem pokrój ciasto na 6 rzędów po 4 rzędy.
Przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół. Top każdy kęs ciasta z 3 orzeszków ziemnych.