Peanut Butter and Jelly Cake Bites

Peanut Butter and Jelly Cake Bites
Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Mieszanka masła, galaretka winogronowa, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Peanut Butter & Jelly Bites, Gluten Free Peanut Butter & Jelly Brownie Bites, oraz Peanut Butter' N ' Jelly Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować tylko 2 patelnie (13x9 cali)ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Piec 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodzić całkowicie w patelniach na regałach chłodzących. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
Umieść stojak chłodzący do góry nogami nad każdą patelnią; obróć stojaki i patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
Usuń Patelnie.
6
Umieść 1 ciasto na powierzchni roboczej lub deski do krojenia; rozprowadź galaretkę winogronową na cieście do 1/2 cala krawędzi. Wierzch z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
W średniej misce, beat masło i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając na małej prędkości aż do wymieszania. Bij z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozłóż lukier na torcie. Przechowywać w lodówce, aż lukier twardnieje, o 1 godzinę. Gorącym nożem pokrój ciasto na 6 rzędów po 4 rzędy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół. Top każdy kęs ciasta z 3 orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn