Peaches n ' Cream Mousse Pie

Peaches n ' Cream Mousse Pie
Peaches N ' Cream Mousse Pie może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Mieszanka wody, śmietany, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 159 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
4
Umieść zimną wodę w małej misce i posyp żelatynę powoli na wierzch. Mieszaj, aby upewnić się, że żelatyna jest w pełni nawodniona i nie ma grudek. Odstawić do kwitnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/ Cps Wody1/ Cps Wody
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
W średnim rondlu połącz brzoskwinie (w tym sok z rozmrożenia) z cukrem i wymieszaj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Doprowadzić brzoskwinie na wolnym ogniu i pozwolić im kontynuować gotowanie, aż będą one przetargu widłowego, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
6
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
7
Dodać mieszaninę żelatyny i gotować, mieszając, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/ Cps Wody1/ Cps Wody
8
Zawartość garnka wlać do blendera i zmiksować do uzyskania całkowitej gładkości, około 1 minuty. Nacisnąć puree przez sitko o drobnej siatce i wyrzucić ciała stałe. Odstawić puree na bok i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej lub schłodzić nad łaźnią lodową, ubijając, gdy stygnie, aby zapobiec tworzeniu się żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/ Cps Wody1/ Cps Wody
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
9
Gdy puree osiągnie temperaturę pokojową, wymieszaj jedną czwartą bitej śmietany do puree, aby go rozjaśnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
10
Dodać wszystkie, ale 2 uncje pozostałej bitej śmietany (rezerwy resztę do dekoracji) i złożyć go do mieszanki puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
11
Wlać mus do ostudzonej skorupki ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić żelatynę do skonfigurowania. Pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na wierzch tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/ Cps Wody1/ Cps Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn