Peaches ' N ' Cream Bars wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 149 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 42 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu z migdałów, mąki, masła i serka śmietankowego. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 9%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Peaches ' N Cream Bars, Peaches ' N ' Cream Bars, oraz Brzoskwinie i batony z kremem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Rozwiń arkusz ciasta półksiężyca w prostokąt. Naciśnij na dole i lekko do góry boki natłuszczonego 13x9-in. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusz Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 5 minut. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i wyciągnij na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż na skorupie. Łyżka pie napełniania nad warstwą sera śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
W małej misce wymieszaj mąkę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy. Dodać migdały; posypać nadzieniem brzoskwiniowym.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!