Peach Melba Parfaits
Peach Melba Parfaits to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilii, grand marnier, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dżem brzoskwiniowy Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Brzoskwiniowa Melba.
Instrukcje
Połącz niskotłuszczowe lody, brzoskwinie, amaretto i wanilię w pojemniku bezpiecznym dla zamrażarki; dobrze wymieszaj. Zamrozić do twardości.
W blenderze wstawić rozmrożone maliny, cukier i Likier. Mieszankę malin wcisnąć przez sito, zastrzegając puree; wyrzucić nasiona. Kryj się i wyluzuj.
Łyżka 2 łyżeczki puree malinowego do każdego z 8 szklanek parfait lub fletów do szampana. Na wierzchu wymieszać około 1 1/2 łyżek świeżych malin i 1/4 szklanki mieszanki lodów. Powtórz warstwy, kończąc na 2 łyżeczkach puree malinowego.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami brzoskwini.