Pb I J budyń z ciasta chlebowego
Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto chlebowe, kremowe masło orzechowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Ciasto czekoladowe Budyniowe z soloną skórką z orzeszków ziemnych, oraz Paszteciki Wieprzowe Z Puddingiem Kukurydzianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez-9-calową patelnię do pieczenia.
Umieścić 2 szklanki mleka, jajka, masło orzechowe, cukier, wanilia, i sól w blenderze i zmiksować na gładką, uważając, że masło orzechowe jest dokładnie emulguje się do mieszaniny.
Wlać do dużej miski, a następnie ubić pozostałe 2 szklanki mleka. Wymieszać z chlebem i odstawić do namoczenia na około 10 minut.
Wlać tę mieszaninę do przygotowanej patelni do pieczenia.
Umieść łyżki ulubionej galaretki, dżemu lub konfitur wokół mieszanki Chlebowej, popychając je trochę łyżką.
Piec przez około 45 minut, lub aż budyń jest rumiane, nadmuchane, i trochę jędrne.
Pokroić w kwadraty, aby służyć.