Przepis Pauli załadowane ciasteczka owsiane mogą być wykonane w około 1 godzinę i 5 minut. Ten przepis zawiera 42 porcje z 98 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga mąki, sody oczyszczonej, orzechów włoskich i masła. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Pauli ' s Loaded Oatmeal Cookies, Załadowane Ciasteczka Owsiane, oraz Załadowane Ciasteczka Owsiane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Nasmaruj 1 lub więcej arkuszy ciastek.Za pomocą miksera elektrycznego wymieszaj masło, tłuszcz i cukier w misce na puszystą masę.
Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, sól, proszek do pieczenia, imbir, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki i ziele angielskie; wymieszać z kremową mieszanką. Dodać płatki owsiane, rodzynki, orzechy włoskie i wanilię, dobrze mieszając. Upuść zaokrąglone łyżeczki na blachę do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ziele Angielskie
Cynamon
Płatki Owsiane
Rodzynki
Wanilia
Orzechy Włoskie
Goździki
Pliki Cookie
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piecz przez 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Skrop polewą z brązowego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Lukier
7
W małym rondelku rozgrzej masło na średnim ogniu na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Zdejmij rondel z ognia; dodać przesiany cukier puder i wanilię. Wymieszaj wystarczającą ilość wody (2 do 3 łyżek stołowych), aby uzyskać lukier o mżącej konsystencji.
Ciasteczka owsiane w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.