Patriotic Chex Mix®
Patriotic Chex Mix® to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 282 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukierki czekoladowe, prażone nasiona słonecznika, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mix & Match Veggie Quesadillas, Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, oraz Domowe Ranczo Dressing Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę przekąsek, jagody, żurawinę i nasiona słonecznika.
Włożyć do średniej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej miski chipsy z białej czekolady. Roztopić w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 60-90 sekund, a następnie wymieszać. W razie potrzeby stopić przez dodatkowe 30-60 sekund.
Rozpuścić roztopioną czekoladę na mieszance przekąsek i wymieszać, aż będzie dobrze pokryta. Wymieszać na dużym kawałku papieru woskowego, posypać niebieskimi i czerwonymi cukierkami, a następnie pozostawić białą czekoladę do stwardniania w temperaturze pokojowej na około 1 godzinę. Aby służyć, rozbić mieszankę na duże kawałki.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner]()
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Jasnożółty z zielonymi odcieniami. Pieprzny na nosie, nuty przypraw typowych dla Grüner Veltliner, aromatyczne zioła i żółte owoce. Gęsty i złożony na podniebieniu, obiecujący potencjał starzenia.