Patelnia śniadaniowa-pieczona z jajkami sadzonymi i sosem pietruszkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj śniadanie Pan-pieczeń z jajkami sadzonymi i sosem pietruszkowym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 431 kalorii, 34g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, szalotki, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Jajka zapiekane ze smażonymi kaparami, cytryną i pietruszką, Jajka rolnicze z rukolą i sosem pietruszkowym, oraz Jaja ziębickie: Tajskie smażone jajka na twardo w sosie Tamaryndowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze natkę pietruszki, wodę, szalotkę, tymianek i 2 łyżki oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w piekarniku przez 10 minut.
Dodaj boczek na patelni i piec przez 12 protokół, lub aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest lekko chrupiące.
Przełożyć boczek na talerz.
Dodać ziemniaki na patelni i włączyć do ich płaszcz z tłuszczem; doprawić solą i pieprzem.
Piec ziemniaki przez 15 minut, lub do miękkości i lekko rumiane; przenieść na talerz z boczkiem.
Ustaw patelnię na umiarkowanie małym ogniu. Crack 4 jaj na patelni i smażyć przez 2 protokół na stronę, aż białka są ustawione i żółtka są nadal płynne (lub do czasu zrobić według własnych upodobań).
Przenieść jaja na 2 talerze i powtórzyć z pozostałymi 4 jajami. Łyżka boczku i ziemniaków obok jaj i dolać SOS Pietruszkowy na wierzchu.
Dodać do przodu: SOS Pietruszkowy można schłodzić na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Rekomendacja wina: miękki, owocowy i młody hiszpański Tempranillo wytrzyma słony boczek i kontrastuje z trudnymi do dopasowania jajkami. Spróbuj Bodegas Ramon Bilbao Tempranillo Rioja Limited Edition 1999 lub Heredad Ugarte Rioja Crianza 1998.