Patelnia-ziemniaki pieczone z cytryną i miętą
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Patelnia-pieczone ziemniaki z cytryną i miętą może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, szczypta pieprzu, skórka cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Patelnia-Pieczony kurczak cytrynowy z ziemniakami, Patelnia-pieczony cały kurczak z cytryną i ziemniakami, oraz Patelnia z cytryną i pietruszką - pieczone ziemniaki Fingerling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojone w kostkę ziemniaki umieścić w średnim rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut; odcedzić i ostudzić.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować przez 10 minut lub aż ziemniaki będą złote.
Dodać posiekaną miętę i pozostałe składniki, i wrzucić do herbu.