Patelnia z wołowiną i salsą
Patelnia z wołowiną i salsą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka mleka, chili w proszku, N chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Z Wołowiną Salsa, Patelnia Z Wołowiną Salsa, oraz Patelnia Z Wołowiną Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszaj salsę, fasolę, kukurydzę, sos pomidorowy i 1 łyżeczkę proszku chili.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać, pozostałe 1 łyżeczka chili w proszku i mleka, aż miękkie formy ciasta. Ciasto upuść przez 6 łyżek na gotującą się mieszaninę wołowiny.
Przykryć; gotować około 20 minut lub aż pierogi będą lekkie i puszyste w środku.
Posypać serem. Przykryć; gotować około 2 minut lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."