Patelnia z gruszkami z indyka

Patelnia z gruszkami z indyka
Patelnia z Indykiem i Gruszką to danie główne na 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 342 kalorie, 25 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 2,97 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga oliwy z oliwek, natartej szałwii, polędwiczek z piersi indyka i mieszanki ryżowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 39% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Burger z indykiem imbirowo-gruszkowym z kremem jogurtowo-gruszkowym, Ciasto gruszkowe na patelni i Ciasto na patelni imbirowo-gruszkowej.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, bulion, wino, sok żurawinowy, szałwię i sól, aż się wymieszają; odłożyć na bok. Na dużej patelni podsmaż indyka i cebulę na oleju przez 10-12 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszaj bulion i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać gruszki, orzechy włoskie, żurawinę i pietruszkę; przykryć i gotować przez 3 minuty lub do momentu, aż się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Podawać z ryżem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn