Skillet wołowiny Picadillo z sosem orzechowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 40 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, mieloną wołowinę, chiles poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Patelnia Picadillo, Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), oraz Stek wołowy z sosem awokado.
Instrukcje
1
Opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 min. lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Mieszamy mięso; gotujemy 8-10 min. lub aż zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.