Patelnia wieprzowo-pieprzowa
Patelnia wieprzowo-pieprzowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 63 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka octu winnego, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Five-Pepper Schab Chop Patelnia, Five-Pepper Schab Chop Patelnia, oraz Patelnia do squasha i pieprzu.
Instrukcje
Obie strony kotletów schabowych natrzeć tymiankiem, pieprzem i solą. Gotować wieprzowinę na dużej patelni nonstick pokrytej warzywnym sprayem do gotowania na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony.
Dodaj olej; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 3 protokół.
Usuń wieprzowinę z patelni.
Podsmażyć cebulę, papryka, i czosnek na patelni, aż chrupiące-przetargu. Powrót wieprzowiny na patelni, i gotować 2 protokół. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 9 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Dekorować, w razie potrzeby.