Patelnia Stroganoff
Skillet Stroganoff może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 144 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz śmietanę, grzyby, makaron z szerokim jajkiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia Hamburger Stroganoff, Easy One-Skillet Stroganoff, oraz Patelnia Wołowina Stroganoff.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu do miękkości, około 9 minut.
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż tylko gotowane, o 4 protokół.
Usuń wołowinę do miski wyłożonej papierowym ręcznikiem.
Spuścić wszystko, ale 2 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać grzyby; smażyć do miękkości i woda uwolniła, 3 do 4 protokół.
Przełożyć do miski z wołowiną.
W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Wymieszać mąkę, 1/4 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Ubić do masy maślanej i gotować, ubijając stale, przez 1 minutę.
Wymieszać mleko, bulion i Worcestershire. Powoli ubijać mieszaninę mleka w mieszaninę mąki. Gotować, ubijając stale, aż sos będzie bąbelkowy i zacznie gęstnieć, 2 do 3 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj kwaśną śmietanę i ubijaj, aż się ogrzeje.
Powrót wołowiny i grzybów na patelni. Wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki i podawać.