Patelnia Smażony Tuńczyk Patty
Patelnia smażony tuńczyk Patty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 443 kalorie, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, tuńczyka, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Patelnia Smażony Tuńczyk Patty, Patty Z Tuńczykiem, oraz Kanapki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tuńczyka, jajko, seler, majonez, orzechy włoskie, pietruszka, i koperek razem w misce, aż równomiernie połączone. Uformuj mieszaninę na dwa paszteciki.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki w gorącym maśle, aż firmy i złoty, 2 do 3 protokół; flip i top każdy patty z serem Cheddar. Kontynuuj gotowanie, aż druga strona będzie złotobrązowa, 2 do 3 minut więcej.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.