Patelnia - smażona kukurydza i pomidory
Patelnia-smażona kukurydza i pomidory może być tylko przystawką, której szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz czosnek, serrano chile, sól morska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasola z patelnią-tosty kukurydza i pomidory, Patelnia smażona Sałatka kukurydziana z chipsami Tortilla patelnia, oraz Świeża Kukurydza Sauté Z Pomidorami, Kabaczkiem I Smażoną Okrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać oliwę z oliwek, następnie czosnek.
Saute aż czosnek jest lekko rumiane.
Dodaj chiles i saute krótko, aby zwolnić ich charakter.
Dodać kukurydzę i gotować energicznie, często mieszając, aż częściowo ugotowane, o 3 protokół.
Dodać przecier pomidorowy i dusić, mieszając, aż kukurydza będzie po prostu miękka, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia, ubić na maśle i wymieszać ze szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Przelać do miski i podawać natychmiast.