Patelnia Polska Kiełbasa Kraut
Polska patelnia z kiełbasą Kraut może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kiszoną kapustę, marchewkę, kiełbasę kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Polski Szkop i jabłka, Polska Zupa Szwabska, oraz Polskie Wędzone Klopsiki Ze Słonym Krautem.
Instrukcje
Rozgrzać masło na dużej patelni z pokrywką na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać z wodą, ziemniakami, marchewką, granulkami bulionu wołowego, cukrem i kminkiem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ziemniaki i marchew będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Kiszoną kapustę ułożyć na wierzchu warzyw w warstwie, a kiełbaski ułożyć na kiszonej kapuście. Przykryć i gotować, aż kiełbaski są podgrzewane przez, o 15 protokół.
Mąkę wymieszać z kwaśną śmietaną w misce i wymieszać z kiszoną kapustą. Na wolnym ogniu zagęścić śmietanę, posypać solą i pieprzem, podawać na gorąco.