Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, rozmaryn plus 1 łyżka rozmarynu, ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arctic Char with Orange-Caper Relish, Arctic Char z pistacjowo-pomarańczowym winegretem, oraz Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu dodaj sok pomarańczowy, białe wino, skórkę pomarańczową i rozmaryn. Zmniejszyć do 1/2 szklanki płynu. Odcedzić i wrócić do rondla. Na średnim ogniu ubić śmietanę i doprowadzić do niskiego wrzenia. Podgrzać i ubić w zimnych kostkach masła.
Usunąć gałązkę rozmarynu i doprawić solą i pieprzem do smaku. Rezerwa ciepła.
Na patelni na średnim ogniu dodać oliwę z oliwek. Filety przyprawiamy solą i pieprzem, następnie dodajemy do rozgrzanej patelni. Pozostawić ryby gotować, aż złoty kolor, o 2 do 3 minut na stronie.
Wyjmij rybę z patelni i połóż na rozgrzanym dzikim ryżu.
Dodać sos wokół i nad rybą.
Dekoruj posiekanym rozmarynem i segmentami pomarańczy.