Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc

Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, rozmaryn plus 1 łyżka rozmarynu, ryż, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arctic Char with Orange-Caper Relish, Arctic Char z pistacjowo-pomarańczowym winegretem, oraz Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu dodaj sok pomarańczowy, białe wino, skórkę pomarańczową i rozmaryn. Zmniejszyć do 1/2 szklanki płynu. Odcedzić i wrócić do rondla. Na średnim ogniu ubić śmietanę i doprowadzić do niskiego wrzenia. Podgrzać i ubić w zimnych kostkach masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Usunąć gałązkę rozmarynu i doprawić solą i pieprzem do smaku. Rezerwa ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3
Na patelni na średnim ogniu dodać oliwę z oliwek. Filety przyprawiamy solą i pieprzem, następnie dodajemy do rozgrzanej patelni. Pozostawić ryby gotować, aż złoty kolor, o 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjmij rybę z patelni i połóż na rozgrzanym dzikim ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać sos wokół i nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dekoruj posiekanym rozmarynem i segmentami pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn