Patelnia Nachos
Przepis patelnia Nachos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chipsy tortilla, oliwki, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Patelnia Nachos, oraz Nachos Z Kurczaka Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodać paprykę i cukinię; gotować i mieszać o 2 protokół lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać w 1/2 szklanki salsy i fasoli; gotować do gorąca.
Usunąć mieszaninę z patelni.
Wytrzyj patelnię do czysta. Ułóż chipsy tortilla w jednej warstwie na patelni. Łyżka mieszanki warzywnej na chipsy.
Przykryć i gotować na średnim ogniu około 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z pozostałą 1/2 szklanki salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.