Skillet Mac and Cheese & Kielbasa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 768 kalorii, 36g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 151 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, makaron elbow, odparowane mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Patelnia Mac & Cheese & Kielbasa, Johnsonville Skillet Mac & Cheese & Kielbasa, oraz Johnsonville Skillet Mac & Cheese & Kielbasa.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, brązowa kiełbasa na średnim ogniu przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć na talerz i ogrzać.
3
Na tej samej patelni doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj makaron, zmniejszyć ogień, mieszać często, aż makaron jest al dente, o 8-10 minut. (Nie drenować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
5
W małej misce ubić skrobię kukurydzianą, mleko i sos paprykowy. Stopniowo dodawać do makaronu; gotować i mieszać, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Skrobia Kukurydziana
Makarony
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Zdjąć z ognia; dodać ser i kiełbasę. Wymieszać, aż ser się roztopi.