Patelnia Do Ostryg
Patelnia Oyster może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 24g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jaj, liście pietruszki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY, oraz Skillet Coffee Cake-robisz to na żelaznej patelni, jej łatwe i smaczne.
Instrukcje
Odcedzić i osuszyć suche ostrygi. Na patelni, podsmażyć cebulę na maśle, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać ostrygi i gotować, aż krawędzie zwijają się, o 30 sekund.
W misce ubijamy jajka, piwo, sól, czosnek w proszku i ostry sos.
Wlać mieszaninę jaj na ostrygi i gotować na niskim poziomie, mieszając, aż jajka są prawie ustawione.
Posypać posiekany ser na wierzchu i gotować, aż jajka są ustawione, o 15 protokół. Pokruszyć boczek na wierzchu i dodać posiekaną natkę pietruszki i pokrojone w kostkę pomidory przed podaniem. W razie potrzeby doprawić solą.