Pasztet à bombe
Pasztet à bombe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 348 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet (Pasztet) Maison, oraz Pasztet Wołowy (Pasztet) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier rozpuścić w średnim rondlu z 120 ml wrzącej wody. Po oczyszczeniu doprowadzić do wrzenia i umieścić na patelni termometr cukrowy.W międzyczasie żółtka ubić mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Gdy syrop cukrowy osiągnie 120C, natychmiast wyjąć z ognia. Utrzymuj Miksery w ruchu, skrop syrop na żółtkach i ubijaj na pełnej prędkości przez 3-5 minut, aż uzyskasz twardą żółtą pianę.
Wyjąć i ostudzić, ubijając od czasu do czasu. Podzielić na 3 porcje.Jedną trzecią tej mieszanki należy zużyć na jeden przepis na mus, a resztę schłodzić i zużyć w ciągu 2 dni lub zamrozić w 2 porcjach do 2 miesięcy. Aby użyć zamrożonej mieszaniny, rozmrozić przez 10-15 minut, a następnie lekko ubić, aż zmięknie.