Pasztet Z Wędzonej Makreli Z Chrzanem I Koperkiem

Pasztet Z Wędzonej Makreli Z Chrzanem I Koperkiem
Pasztet z wędzonej makreli z chrzanem i koperkiem to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, chrzan, makrelę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Półmisek pasztetu z wędzonej makreli, Kubki z wędzoną makrelą i chrzanem, oraz Sałatka z wędzonej makreli z sosem buraczkowo-chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć makrele, serek, chrzan, sok z cytryny i czarny pieprz w misce robota kuchennego. Przetwarzaj, aż konsystencja będzie lekka i gładka. (Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj dodatkowy sok z cytryny.) Przechowywać w lodówce aż do podania. (Może być przygotowany do 4 godzin wcześniej.) Tuż przed podaniem wymieszać posiekany koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
MakrelaMakrela
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Aby służyć, rozmaz na plastry bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Posypać świeżym chrzanem i udekorować gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Korzeń ChrzanuKorzeń Chrzanu
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn