Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Wędzony pasztet Bluefish II może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 35g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jeśli masz bluefish, sól i mielony pieprz, sos worcestershire i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Puree bluefish, twarożek, masło i koniak w robocie kuchennym.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.