Pasztet słodki lub słony a Choux

Pasztet słodki lub słony a Choux
Przepis Słodki lub słony pasztet Choux może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka masła, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pâte à Choux"ptysie", Pâte à Choux: kremowe chrupki i eklerki, oraz Gluten Free Cream Puff Appetizers-pasztet a Choux.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zagotuj wodę, masło i sól lub cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Dodać mąkę i zdjąć z ognia. Mieszanka robocza razem i powrót do ciepła. Kontynuuj pracę mieszaniny, aż cała mąka zostanie włączona i ciasto uformuje kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Przenieść mieszaninę do miski stojącego miksera i ostudzić przez 3 lub 4 minuty. Z mikserem na mieszaniu lub najniższej prędkości dodawać jajka, 1 na raz, upewniając się, że pierwsze jajko jest całkowicie włączone przed kontynuowaniem. Po dodaniu wszystkich jajek i gładkiej mieszance umieścić ciasto w worku rurowym wyposażonym w okrągłą końcówkę. Rura natychmiast do kształtów wielkości piłki golfowej, 2 cale od siebie na pergaminowe patelnie z blachy. Gotować przez 10 minut, a następnie włączyć piekarnik do 350 stopni F i piec przez 10 więcej minut lub aż złoty kolor. Po wyjęciu z piekarnika przebić nożem do parowania natychmiast, aby uwolnić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn