Paszteciki Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pasztecików z Czarnej Fasoli. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bułki tartej, kolendra, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 15-Minutowe Paszteciki Z Czarnej Fasoli, Pikantne Paszteciki Z Czarnej Fasoli, oraz Paszteciki Falafel Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, dodać 1 tbs oliwy z oliwek.
Dodać szalotki, czosnek, cebula i papryka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie i lekko zwęglone, o 10 protokół.
Umieścić fasolę w robocie kuchennym i dodać mieszankę cebuli. Proces przez około 20 sekund.ransfer do miski i dodać pozostałe składniki. Uformuj mieszaninę w paszteciki. Ułóż paszteciki na talerzu i przechowywać w lodówce przez 45 minut, lub przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce na noc.jeść 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim. Gdy jest gorąco, smaż paszteciki, obracając raz, aż lekko chrupiące, 3 do 4 minut na stronę.