Pastrami Z Dziczyzny
Dziczyzna Pastrami trwa około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 506g białka, 114g tłuszczu i w sumie 3457 kalorii. Za 27,92 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 1. Ten przepis od Allrecipes wymaga liścia laurowego, proszku czosnkowego, mielonego ziela angielskiego i mieszanki peklującej na bazie cukru. 9 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Domowe Pastrami, oraz Pastrami Burger.
Instrukcje
W misce wymieszaj mieszankę peklującą, brązowy cukier, pieprz, paprykę, liść laurowy, ziele angielskie i czosnek w proszku. Natrzyj mieszankę pieczeniem z dziczyzny i szczelnie zawiń w folię.
Umieść pieczeń w misce; wstaw do lodówki na 5 dni.
Wyjmij pieczeń z lodówki i dokładnie spłucz, aby usunąć utwardzoną mieszankę.
Umieść w misce z wodą do przykrycia i moczyć w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Dopraw pieczeń dodatkowym czarnym pieprzem i brązowym cukrem i umieść na brytfannie.
Piec bez przykrycia w nagrzanym piekarniku, aż termometr do mięsa włożony w pobliżu środka wskaże 160 stopni F( 70 stopni C), około 2 godzin.