Pasternak wolno pieczony w sosie pomarańczowo-miodowo-miętowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj powolnie prażonego pasternaku w miodzie pomarańczowym i sosie miętowym. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 343 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę pomarańczową, sok z pomarańczy, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasternak Miodowo-Pomarańczowy, Pasternak pieczony z miętą, oraz Pasternak pieczony z soją, miodem i pomarańczą dla podobnych receptur.