Pasternak Maślany
Pasternak maślany wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zioła, sól koszerna i pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Marchewka I Pasternak Z Szalotką I Masłem Ziołowym, Brokuły w maśle Herbowanym, oraz Sola w maśle Herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek i masło włożyć do dużego garnka na średnim ogniu.
Dodać warzywa i wrzucić do herbu je dobrze z tłuszczem; doprawić solą i pieprzem.
Dodać 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, przykryć garnek, i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
W międzyczasie dodać masło ziołowe, łącząc miękkie masło i zioła razem; doprawić solą i pieprzem.
Aby służyć, rozłożyć trochę masła ziołowego na dnie miski.
Dodać gorące warzywa i dot z więcej masła ziołowego. Zwilżyć płynem do gotowania i podawać.