Pasta z szynki wędzonej w sosie diabłowym
Przepis na Deviled Smoked Ham Spread można przygotować w około 1 godzinę . Ten przepis daje 24 porcje po 138 kalorii , 11 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,02 dolara za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 2 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Mieszanka soli, jajek na twardo, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 28% , to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Potatoes With Sauerkraut and Crunchy Smoked Ham , Deviled Eggs Blasian's i Deviled Eggs With Crab .
Instrukcje
Wymieszaj kremowy sos sałatkowy, słodką marynatę z ogórków, musztardę, czarny pieprz i sól w dużej misce, aż do dokładnego połączenia.
Zmiel w maszynce do mięsa wędzoną szynkę, jajka na twardo, zieloną cebulę, zieloną paprykę i seler w misce, dodając stopniowo łyżkę mieszanki sosu sałatkowego do maszynki, aby zachować wilgoć w trakcie pracy.
Dokładnie wymieszaj mieszankę szynki z resztą sosu sałatkowego; przechowuj pod przykryciem w lodówce do momentu podania.