Pasta Pescatore
Pasta Pescatore to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, krewetki, Wino, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine Pescatore, Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, oraz Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj wino. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować wino, aż prawie odparuje, o 3 protokół.
Dodaj pomidory i płatki chile i doprowadzić sos do wrzenia. Gotować, około 10 minut.
Dodaj flądrę, krewetki i kapary.
Posypać solą i pieprzem. Dusić mieszaninę aż flądra i krewetki są prawie gotowane przez, o 1 1/2 protokół. W międzyczasie zagotuj garnek z osoloną wodą. Gotować makaron do miękkości, ale nadal firma ugryźć, o 8 protokół. Chochla się 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu i rezerwy.
Dodaj makaron i zastrzeżone wody na patelni i wrzucić delikatnie. Gotować na niskim poziomie, o 2 protokół.
Makaron przełożyć do miski i w razie potrzeby podawać z parmezanem.