Pasta Jarlsberg
Pasta Jarlsberg może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Ten przepis od SippitySup ma 18 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz angel Hair makaron, sól & pieprz , masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Jarlsberg Dip jak Krogers, Jarlsberg Quiche, oraz Kanapka Z Szynką Tostową I Jarlsbergiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i wymieszaj, aby się nie przyklejał. Gotować, aż zrobić według własnych upodobań, o 3 protokół. Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło na średniej wysokości, obracając patelnię, aby masło nie stało się brązowe.
Dodaj około ½ szklanki wody z makaronu bezpośrednio z garnka. Gotować mieszając, aż zacznie gęstnieć. Jakieś 3 minuty.
Odcedzić makaron (rezerwując część wody z makaronu) i przenieść go do miski. Makaron wymieszać z sosem maślanym, aby dokładnie obtrzeć.
Dodać starty ser Jarlsberg i mielony trybula. Wrzucić dobrze, aż ser topi się i staje się kremowy.
Dodać trochę wody z makaronu tylko w razie potrzeby. Doprawić solą i białym pieprzem.