Pasta e Fagioli z kiełbasą
Pastan E Fagioli z kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz rosół z kurczaka, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać kiełbaski i gotować, obracając, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Usunąć Gdy wystarczająco chłodny do obsługi, połowę kiełbasy wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na plasterki.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w garnku na umiarkowanie małym ogniu.
Dodaj marchew, cebula, seler, czosnek, i rozmaryn. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Puree 4 szklanki fasoli z 1 1/4 szklanki bulionu w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać puree do garnka wraz z pozostałymi 1 1/2 szklanki bulionu, Cała fasola, liść laurowy, i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 15 minut.
Wymieszać z makaronem. Gotować zupę na umiarkowanym ogniu, częściowo przykryte, często mieszając, aż makaron jest gotowy, 10 do 15 minut.
Usunąć liść laurowy. Wymieszać z kiełbasą i pieprzem. Gotować, aż kiełbasa jest rozgrzana przez, o 1 minutę.
Rekomendacja wina: ten obfity faworyt najlepiej towarzyszy lekkiemu, jaskrawemu grignolino. Prawie bardziej ros niż czerwone wino, grignolino ma przenikliwy kwiatowy aromat i pikantny smak.