Pasta e Fagioli con Salsicce (makaron i fasola z kiełbasą)
Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz pieprz, kiełbaski, tubetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, oraz Pastan e Fagioli (Pastan i fasola) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Odsączyć fasolę. W średnim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, połączyć fasolę, zimną wodę do pokrycia przez 1 cal, 1 łyżka soli, i 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, do miękkości, o 90 protokół.
W dużym garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, doprowadzić 6 szklanek osolonej wody do wrzenia.
Tymczasem w średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Dodać kiełbasę i podsmażyć, rozbijając drewnianą łyżką, aż brązowy, o 6 protokół.
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek, rozmaryn, fasolę, bulion, pieprz, i pozostałe 1 łyżeczka soli i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż do ogrzania przez, 3 do 5 minut.
Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Dobrze odcedzić, wymieszać z zupą i podawać.