Pasta alla Norma

Pasta alla Norma
Pastan alla Norma może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 817 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pomidorów śliwkowych, parmezanu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pastan alla Norma, Pastan Alla Norma, oraz Pastan Alla Norma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po pierwsze, weź swoje ładne jędrne bakłażany i pokrój je na ćwiartki wzdłuż. Jeśli mają obskurne, puszyste centra, usuń je i wyrzuć. Następnie pokroić bakłażany na całej długości, na kawałki wielkości palców. Dostać duży nonstick patelni ładne i gorące i dodać trochę oleju. Bakłażany smażyć w dwóch partiach, dodając trochę oleju, jeśli trzeba. Daj bakłażany wrzucić więc olej okrywa każdy kawałek, a następnie posypać niektóre z suszonego oregano-to sprawi, że smakują fantastycznie. Za pomocą szczypiec obrócić kawałki bakłażana na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
BakłażanBakłażan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij na talerz i zrób to samo z drugą porcją.
3
Kiedy bakłażany są gotowane, dodaj pierwszą partię z powrotem na patelnię-w tym momencie czasami dodaję podstępne Suszone czerwone chili. Zmniejsz ogień do średniego i dodaj trochę oleju, czosnek i łodygi bazylii. Wymieszać, aby wszystko było równomiernie ugotowane, następnie dodać szczyptę octu ziołowego i puszki pomidorów, które można posiekać lub zmyć. Dusić przez 10 do 15 minut, następnie smak i poprawić przyprawy. Podrzeć połowę liści bazylii, dodać do sosu i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka ChiliSuszona Czerwona Papryka Chili
świeża Bazyliaświeża Bazylia
BakłażanBakłażan
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
OcetOcet
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wrzuć spaghetti na patelnię z osoloną wrzącą wodą i gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Gdy jest al dente, osuszyć go w durszlaku, zastrzegając trochę wody do gotowania, i umieścić go z powrotem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
5
Dodaj sos Norma i trochę zarezerwowanej wody do gotowania i wrzucić razem z powrotem na ciepło. Posmakuj i dostosuj przyprawę, a następnie podziel między talerze, skuwając makaron w chochlę na każdą porcję. Każdy sos pozostawiony na patelni może być łyżką na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
6
Posypać pozostałą bazylią, startym serem i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn